Преди да го обикнем с ролите му в Дяволът носи Прада“,

...
Преди да го обикнем с ролите му в Дяволът носи Прада“,
Коментари Харесай

Време за четене: Стенли Тучи споделя своите съкровени спомени в кухнята и извън нея с „Вкусно. Храната на моя живот“

Преди да го обикнем с функциите му в „ Дяволът носи „ Прада “, „ Игрите на глада “, „ Джули и Джулия “ и доста други,  Стенли Тучи израства в италианско-американско семейство, което всяка вечер се събира към трапезата. Любовта си към тайните на местната кухня той разкрива в своята телевизионна поредица „ Стенли Тучи: В търсене на Италия “, която му носи две от общо петте извоювани от него награди „ Еми “. Тучи е притежател на два „ Златни глобуса “ и е номиниран за награди „ Оскар “, „ Тони “ и „ Грами “.

В своята автобиография „ Вкусно. Храната на моя живот “, към този момент и на български от издателство „ Прозорец “, той ни споделя своите съкровени спомени във и отвън кухнята - магията на цялостен един живот от ястия, както и историите зад тях.
 Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините
С комичните епизоди от младостта, професионалния си живот, влюбването по време на вечеря и приготвянето на храна за фамилията, „ Вкусно “ е отражение на насладите от храната и от самия живот . Независимо дали ястията са петзвездни или загорели, дали времената са положителни или неприятни, всяка хапка от това кулинарно странствуване е откровена и вкусна.

В книгита си Тучи размишлява върху пресечната точка на храната и живота, поръсвайки с анекдоти за израстването си в Уестчестър, Ню Йорк, подготовката и снимането на филми и още. Всяка хапка от това гастрономическо странствуване през ястия ту петзвездни, ту изгорени, е написана с присъщия за Стенли подигравателен комизъм и носталгия. „ Вкусно “ стопля сърцето и е неустоимо за всеки, който познава силата на домашно приготвената храна.

 Стенли Тучи книга Издателство Прозорец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР